244089283973811

Isblomster (4 designs)

149,00 DKK

Fire fortryllende isblomster, hver med sit eget udtryk i såvel materiale som design. Det rustikke jern, den uberørte hvide, som, sammen med den matte og den skinnende, sølvagtige overflade, minder om glæden ved og skønheden i et frossent vintervindue.
Nyd isblomsterne, når de hænger fra dekorative grene eller brug dem til at dekorere de foldede servietter på middagsbordet.

På lager

Beskrivelse

Da Jette Frölich en iskold vintermorgen så på sine vinduer, var de alle dækket af isblomster. Hun fandt sine sakse frem og begyndte at klippe, hvad hun så, og resultatet er disse fire fine isblomster, hver med dens eget udtryk såvel i materiale som i design. Det rustikke jern og uberørte hvide; sammen med både matte og skinnende overflader i sølvmetal, indfanger de glæden ved og skønheden i de frosne figurer på et vintervindue.

Små kunstværker, som kan hænges op, hvor end man har lyst; hæng dem fra dekorative grene eller i vinduerne – hvor som helst De vil tilføje et pift af raffineret vinterdekoration.

Eller brug dem som pynt på Deres mundservietter – noget, der erindrer om en vintermorgens frosne vinduer og kan være en dejlig ting for Deres gæster at få med hjem som erindringsgave.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Se vores anmeldelser

 

Jette Frölich designs