Jette’s Julestue 2023

(Jette Frölich’s designs er verdenskendte og sælges i 16 lande Verden over, og i Danmark er der ikke mange, der ikke kender – og/eller er indehaver af – hendes smukke lyslygter og pyntegenstande, som de pynter op med i alle hjemmets rum. En overvældende modtagelse har Jette’s smukke porcelæns-stel ’Vinterstjerner’ også fået, og dette vidunderlige porcelæn pryder mange Danske – og udenlandske – borde ved enhver festlig lejlighed.)

Hvert år i November og December har alle ’Frölich-fans’ mulighed for at besøge Jette Frölich i hendes hjem og tegnestue/værksted i Søllerød, hvor hun åbner dørene til dér, hvor magien sker. Et julepyntet overflødighedshorn af Jette’s designs byder os velkommen og her kan man komme og nyde synet og samtidig købe sig en pukkel til af alle de ting, man vil supplere sin samling op med – eller gerne vil give som gave.

I Jette Frölich’s julestue kan du få råd og tips af Jette ’herself’, og det er let at finde en lille ting til mandel- eller værtindegave – man kan sågar være heldig at finde ting, som ellers ikke kan købes hverken i butikkerne eller på firmaets hjemmeside!

I år har julestuen åbent fra den 26.11 til den 17.12, hver dag mellem kl.12 og 17.

Vi glæder os meget til at se dig med familie eller venner hos Jette Frölich, Koefoeds Bakke 5, 2850 Nærum
Koefoeds Bakke ligger tæt på Helsingørmotorvejen (E47), kør fra ved frakørsel 14, kør mod Søllerød/Holte.

Spørgsmål ring venligst til Johan Frölich på tlf.: +45 28262222

Adgang gratis og vi tager imod kort, kontanter & MobilePay.


Har du ikke mulighed for at komme til Søllerød, så kig forbi Jette Frölich’s smukke JuleHus i Tivoli. Se nærmere info. herom her på hjemmesiden under ’events/Jul i Tivoli 2023’.

Vi glæder os meget til at se dig.