Lyslygte med Fe, Sølv

SKU: 4076
Når den sarte fe bliver oplyst gennem det matterede glas i denne lyslygte, får man nærmest en følelse af at være midt i Disney's 'Fantasia'. Man får næsten på fornemmelsen, at hun virkelig vifter sin tryllestav for at vække blomsterne!

Brug denne lyslygte hele året rundt; sæt nogle stykker af denne smukke lyslygte på kaminhylden og skab derved en mytisk stemning på en vinteraften eller dæk havebordet med et par stykker eller tre på en sommeraften og fang følelsen af magiske fortællinger fra svundne tider.

Fyrfadslys inkluderet.

Lagerstatus: På lager

149,00 kr

Vi vil sende dette produkt indenfor 2 dage til 7 dage.

Ring til os for mere info omkring produkterne.


Beskrivelse
Detaljer
Når den sarte fe bliver oplyst gennem det matterede glas i denne lyslygte, ser det virkelig ud som om hun vifter sin tryllestav for at vække blomsterne; man får nærmest en følelse af at være midt i Disney's 'Fantasia'. Sæt nogle stykker af denne smukke lyslygte på kaminhylden og skab derved en mytisk stemning på en vinteraften eller dæk havebordet med et par stykker eller tre på en sommeraften og fang følelsen af magiske fortællinger fra svundne tider. Fyrfadslys inkluderet. Materiale: Metal & Glas; Størrelse: 9 x 5 x 5 cm; Leveres i stilfuld gaveæske.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer