Fugl i Blomsterkrans, Sølv, medium

SKU: 4105
Jette Frölich’s have er et magisk sted med hundredvis af historiske roser, masser af gemmesteder, bunker af brænde, et havehus med græs og blomster på taget – og næsten alle træerne i hendes have er paradisæbletræer. Det er en gammel have med en mytisk stemning af ufortalte historier – og et utal af fugle. Og hovedparten af disse fugle er gærdesmutter. Denne lille, vidunderlige, sjove og legesyge fugl har Jette taget til sit hjerte i sådan en grad, at hun har den allevegne i sine designs.

Denne gang har hun placeret sin gærdesmutte i en smuk krans af grene fra paradisæbletræet. Den har en lille kvist i næbbet; den bygger rede.

Dette er den ultimative forårspynt! Hæng den fra en stor, dekorativ gren eller hæng et par stykker sammen i Deres vinduer og nyd den skønneste årstid.

Fås også i lille (2-pak) og i Guld.

Lagerstatus: På lager

199,00 kr

Vi vil sende dette produkt indenfor 2 dage til 7 dage.

Ring til os for mere info omkring produkterne.


Beskrivelse
Detaljer
Jette Frölich's have er et magisk sted med en atmosfære af mystik og ufortalte historier - og et mylder af gærdesmutter. Denne gang har hun placeret sin gærdesmutte i en smuk krans af parsdisæblegrene. Dette er den perfekte forårspynt ! Hæng et par stykker sammen fra en stor gren eller i vinduet og nyd den skønneste tid på året. Fås også i lille og i Guld. Materiale: Metal; Størrelse: 18 x 14 cm; Leveres i stilfuld gaveæske.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer