Havevandring 2021

HAVEVANDRINGER 2021

Solen skinner. Fuglene kvidrer. En brumbasse summer lystigt forbi, og midt mellem de historiske roser står et fantastisk energibundt og fortæller spændende historier om haven og dens sjældne roser.

Hvor er vi mon?

Vi er selvfølgelig på havevandring hos Jette Frölich i hendes smukke og seværdige have i Søllerød!

Det er blevet tid til at sætte årets kryds i kalenderen for havevandringen hos Jette Frölich, der med en nærmest uendelig viden om sine roser, fortæller om deres afstamning og vej til hendes have.

Som et ekstra plus giver Jette tips til forskellige former for rosendyrkning, og helt konkret får du en skitse af haven, som Jette har tegnet, med hjem. Her kan du se alle roserne, hun fortæller om, og hvilke bagtanker, der har været i planlægningen, der gik forud for det store arbejde med at anlægge haven.

Efter havevandringen vil der være tid til en sludder med Jette og hinanden, mens der bliver serveret en kop kaffe/the med hjemmebagt kage til under Blåregnen på Jettes pergola – eller, hvis det er køligt, i hendes vidunderlige væksthus.

Køb din billet – Klik her

Datoerne for Havevandringer er som følger:

28., 29. og 30. maj.

17. juni., 18., 19., 20., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 29. og 30. juni.

* Det på tidspunktet for den enkelte havevandring gældende forsamlingsloft vil naturligvis blive respekteret, så skulle dette ændres efter tilmelding, forbeholder vi os ret til at ændre datoer og tidspunkter. Dette indebærer, at din havevandring kan blive flyttet – selvfølgelig i samarbejde med dig. Kan der ikke findes en anden løsning, vil tilmeldingsgebyret blive fuldt refunderet.

Derudover retter vi os naturligvis efter ALLE sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til afstandskrav og afspritning.

Kørselsanvisning til Jette Frölichs hus:
Jettes hus ligger i Søllerød på Koefoeds Bakke nr. 5, en lille grusvej mellem Skodsborgvej og Søllerødvej. Koefoeds Bakke ligger tæt på Helsingørmotorvejen (E47), kør fra ved frakørsel 14, kør mod Søllerød/Holte. Koefoeds Bakke ligger tæt på Nærum St. Tag Bus 193 eller 194 (til/fra Lyngby), eller gå mod Søllerød/Holte.Bus 195 kører fra Holte St.

Klik her for at finde vej ved hjælp af Google Maps

VI PASSER PÅ HINANDEN.

Hos Jette Frölich Design følger vi myndighedernes retningslinjer omkring COVID-19 og tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at alle får en tryg og god oplevelse.

Velkommen.