244089283973811
Afsendelse

Afsendelse 3-5 arbejdsdage

Fri frag

Fri fragt ved køb over kr. 499,- i DK

Fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret

Stilfuld gaveæske

Produkter leveres i stilfuld gaveæske

Lyslygtehus, Guld

49,95 

Et smukt, gyldent, treetagers lyslygtehus til indsattevfyrfadslys.

Lav en lille udstilling med dette smukke hus sammen med et mix af de elegante træer fra ’Vinterskov’ design linjen i det foretrukne materiale. Sæt det evt. på den hævede bakke #2031, som passer til, så De får ekstra beskyttelse af den overflade, De sætter huset på.

Bakke (#2031) og fyrfadslys medfølger ikke.

På lager

Beskrivelse

Et smukt, gyldent, treetagers lyslygtehus til fyrfadslys. Dette design er inspireret af det fantastiske 5-stjernede luksushotel Lysebu, beliggende i skovene udenfor Norges hovedstad, Oslo. Placér et par tændte fyrfadslys i det gyldne hus og nyd fantasien om et hus af guld langt ude i den snebelagte skov. Lav en lille udstilling med det gyldne hus sammen med et mix af de elegante grantræer fra Jette Frölich’s ’Vinterskov’ design linje i enten guld (Art. #2095) eller hvide (Art.
#4200).

Hvis De placerer huset på en ikke varme-resistent overflade (fx træ), anbefaler vi, at De sætter det på Jette Frölich’s ’Rektangulær bakke, guld’ (Art. #2031). Denne bakke er hævet, hvilket giver overfladebeskyttelse til den overflade, hvorpå huset er placeret, mod varmen fra fyrfadslysene.

Bakke (#2031) og fyrfadslys medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Se vores anmeldelser

Jette Frölich designs